srijeda, 7. prosinca 2016.

THE LONGEST RIDE

The Longest Ride je romantična drama koja se isprepliće sa prošlošću starijeg čovjeka koji se prisjeća svoje stare ljubavi.
  
Slikovni rezultat za the longest rideLuke (Scott Eastwood) je poznati jahač bikova u Sjevernoj Karloni. Sophie je mlada studentica koju zanima umjetnost i dolazi studirati u Sjevernu Karolinu. Jednog dana Sophie (Britt Robenson) sa prijateljicama dolazi na predstavu i ona i Luke se upoznaju, a ubrzo nakon toga postaju nešto više od prijatelja. Radnja se počinje ispreplitati kada spase starijeg čovjeka iz unesrečenog auta i odvoze ga u bolnicu. Sophie sa njim provodi dane čitajući mu ljubavna pisma koja je napisao prije puno vremena djevojci koja mu se svidjela na prvi pogled...
Film je režirao George Tillman, a prvi put je prikazan 16. travnja 2015. godine.
Slikovni rezultat za the longest ride
Jako mi se svidio ovaj film jer je pun osjećaja i govori o pravoj ljubavi. Radnja mu se vraća u prošlost što dodatno upotpunjuje radnju i čini je zanimljivijom. Inače volim gledati takve filmove koji govore o stvarnom životu i kao da nam nešto savjetuju...Taj film bi mogla pogledati bezbroj puta bez da mi dosadi. 

Trailer od filma možete pogledati OVDJE.

Nema komentara:

Objavi komentar